Lamati's Street - Lamati Is Our Middle Name.

Mmm gott..

Något som jag verkligen kan få cravings för är sushi, det är verkligen så gott. Ja det är något med blandningen av smaker och konsistenser som verkligen är så gott. Kommer ihåg när jag åt sushi för första gången och då så tyckte jag inte om det så mycket. Men ju fler gånger jag provade det ju godare blev det tills jag var fast.
Ja nu tycker jag att det är otroligt gott och något jag gärna äter ofta.

Vill kunna göra själv

Önskar att jag kunde bli duktig på att göra egen sushi, för det är ju så gott. Har gjort egen sushi en gång tidigare och det gick ju helt ok. Men skulle behöva öva på det så att det blir ännu bättre. Man vill ju att det ska bli som på restaurang typ sushi norrköping. Ja när det läggs upp så fint och bara gör det sådär vackert att man vill ta kort på det. Så fint skulle jag vilja kunna göra det själv. Det hade varit jätte kul att kunna göra det och att kunna bjuda på sådan mat.
Det hade ju blivit super populärt skulle jag tro om man kunde göra det själv hemma och bjuda sina vänner på det.
Men det är ju något att kunna bli bra på, man får helt enkelt öva på et och försöka göra det fler gånger så att det blir så där fint tillslut för det går ju om man vill. Man får bara inte ge upp så lätt, utan att försöka och försöka på nytt tills det blir sådär fint som man vill ha det.
Ja nu blev jag sugen på en god sushi rulle eller två det hade inte varit helt fel inte. Så kanske är dags att öva lite på det och se vad man kan hitta på för middag idag.